tag:blogger.com,1999:blog-396620575207762667.post6840514190847239371..comments2023-11-16T09:19:49.489+01:00Comments on Az én pici világom: babaház miniatűrök: Ünnepi alkalomUnknownnoreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-396620575207762667.post-82870876055328220372010-08-22T00:15:18.462+02:002010-08-22T00:15:18.462+02:00Nem nagyon tudok jobb szót... félelmetes amit a gy...Nem nagyon tudok jobb szót... félelmetes amit a gyurmával művelsz :) Le a kalappal!Orbishttps://www.blogger.com/profile/04398814707758115285noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-396620575207762667.post-67090711064550603472010-08-21T21:10:21.567+02:002010-08-21T21:10:21.567+02:00Köszi!
(Hogy ti milyen szép szakszavakat tudtok:)
...Köszi!<br />(Hogy ti milyen szép szakszavakat tudtok:)<br />Majd én is kipróbálom ezt a translucent fimo-t!Mancsihttps://www.blogger.com/profile/02609731564575149895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-396620575207762667.post-82084818045673253612010-08-21T19:37:43.097+02:002010-08-21T19:37:43.097+02:00Vannak benne foltokban nem áttetsző részek, mint a...Vannak benne foltokban nem áttetsző részek, mint a kristályokban. Ma olvastam, hogy a nedvességtől keletkezik a gyurmában, ami párából meg az ember kezéről jut bele, szóval minél kevesebbet kell fogdosni az áttetsző gyurmát sütés előtt, illetve másik tipp, hogy alacsonyabb hőfokon kell sütni. Na majd meglátom, hogy beválik-e valami, gondoltam megosztom Veletek, ha esetleg előjönne ez a probléma.Nusshttps://www.blogger.com/profile/14834662830156128380noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-396620575207762667.post-6915011664252014172010-08-21T17:40:13.883+02:002010-08-21T17:40:13.883+02:00...Lányok, mi az a zárványos?...Lányok, mi az a zárványos?Mancsihttps://www.blogger.com/profile/02609731564575149895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-396620575207762667.post-89465964025803621932010-08-21T16:33:33.067+02:002010-08-21T16:33:33.067+02:00Nagyon szuperek lettek, enni valóan élethűek! :)Nagyon szuperek lettek, enni valóan élethűek! :)Cirelinhttps://www.blogger.com/profile/14244413611424075919noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-396620575207762667.post-15917475320324226622010-08-21T09:03:11.363+02:002010-08-21T09:03:11.363+02:00Bocsánat, helyesbítenem kell: nem transparent, han...Bocsánat, helyesbítenem kell: nem transparent, hanem translucent fimo az áttetsző gyurma neve!Bözsehttps://www.blogger.com/profile/02109825711793384561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-396620575207762667.post-75322012365862580932010-08-21T06:26:50.759+02:002010-08-21T06:26:50.759+02:00Köszönöm mindenkinek! Igen létezik úgynevezett &qu...Köszönöm mindenkinek! Igen létezik úgynevezett "transzparent fimo" fehér, piros, sárga és kék színben. Csak sütés után lesz áttetsző bizonyos mértékben. Az enyém még nem volt zárványos, bár még nem sokat használtam. Lehet, hogy csak nagyobb méreteknél jön elő ez a probléma?Bözsehttps://www.blogger.com/profile/02109825711793384561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-396620575207762667.post-78295849080599023302010-08-21T00:10:11.794+02:002010-08-21T00:10:11.794+02:00Nagyon jók lettek, a kenyér tetejére még egy kis l...Nagyon jók lettek, a kenyér tetejére még egy kis lisztet el tudnék képzelni, hogy még rusztikusabb legyen. A szőlőktől egyszerűen eláll a szavam :-O Ha már szóba került az áttetsző gyurma, megkérdezem, hogyan csinálod, hogy ilyen szépen ég ki? Nekem mindig zárványos lesz. :(Nusshttps://www.blogger.com/profile/14834662830156128380noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-396620575207762667.post-4171703870778628702010-08-20T20:27:29.467+02:002010-08-20T20:27:29.467+02:00Nagyon jók lettek! Nem is tudtam,hogy van áttetsző...Nagyon jók lettek! Nem is tudtam,hogy van áttetsző gyurma is! :)<br />És most már tessék sürgősen meggyógyulni! :) Élvezd ki azt a picit,ami még a nyárból maradt! :)sesamehttps://www.blogger.com/profile/17656268624382648285noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-396620575207762667.post-36912656789174480922010-08-20T18:16:31.199+02:002010-08-20T18:16:31.199+02:00Megint nagyon jók!
A kenyeredtől kész vagyunk! Mut...Megint nagyon jók!<br />A kenyeredtől kész vagyunk! Mutatom a páromnak erre megszólal: Ja, ezt a mentorod csinálta? :)))<br />A szőlőid is isteniek, a pocsék szó óriási túlzás...ne légy ilyen szigorú magaddal!<br /><br />Mi meg kint voltunk a Budai várban a Mesterségek Ünnepén most jöttünk meg és két olyan dolgot vettem...Bözse elírígyled, garantálom! Fel is rakom a blogomra!Mancsihttps://www.blogger.com/profile/02609731564575149895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-396620575207762667.post-87256508049769733282010-08-20T17:49:30.946+02:002010-08-20T17:49:30.946+02:00Első körben alufóliát gyűrők össze, és azzal kezde...Első körben alufóliát gyűrők össze, és azzal kezdem a mintázást, például a nagy repedéseket. Aztán pengével tovább plasztikázom, ettől lesz éles a kéreg a repedések szélén. A kisebb repedések szintén pengével készültek, enyhén remegősen vezetem a pengét, hogy egyenetlen legyen. Parkinsonosok előnyben! Jó, ez egy kicsit durva poén volt!Bözsehttps://www.blogger.com/profile/02109825711793384561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-396620575207762667.post-86782261535259819412010-08-20T17:33:55.574+02:002010-08-20T17:33:55.574+02:00Ismét nagyon jók lettek. Ezt a kenyeret hogy csiná...Ismét nagyon jók lettek. Ezt a kenyeret hogy csináltad? Valld be hogy egy óriás tenyeret csináltál és a kenyér igazi. :o)<br />Tényleg, mivel csináltad a felületét ilyen rücskösre?Zsuzsahttps://www.blogger.com/profile/01547716698709734348noreply@blogger.com