Húst modellezni igen nagy kihívás. Nem ez az első próbálkozásom, de az előzőek a "mócsingos" dobozban végezték. (Mócsingnak a már bekevert, de föl nem használt gyurmadarabokat hívom.) Kezdetben próbáltam gyurmából kikeverni a megfelelő színt, de sosem sikerült. Aztán rájöttem, hogy miért. A hús talán a legváltozatosabb színű anyag. Attól függően, hogy mennyire telített vérrel, hogy vénás vagy artériás vér van benne, hogy mennyit állt levegőn, hogy milyen vastag zsírréteg fedi, szinte milliméterenként más és más. Ezért bármilyen színt is keverünk ki, az sosem lesz jó. Így ezt a módszert föladtam, helyette egész egyszerűen fehér gyurmából megalkottam a formát, majd ecsettel vittem föl a rózsaszín, piros, bíbor és lila, helyenként pedig a sárga különböző árnyalatait.
Jelenleg gazdára vár a boltomban, bár őszintén szólva nem tudom, hogy kinek lenne szüksége egy fél disznóra! Talán egy miniatűr hentesüzletbe vagy történelmi konyhába illene, vagy tökéletes mobiltelefon fityegő lehetne egy hentes számára! De ha nem kel el, azt sem bánom, mert nagyon jó volt megalkotni!
Nagyon jó! Fantasztikus! Tuti hamar lecsapnak rá!
VálaszTörlés!Genial! enhorabuena por ese trabajo.
VálaszTörlésBesos, Narán
Hú, nagyon jó! Tesóm elszörnyedt, hogy miket nézegetek, annyira élethű :D
VálaszTörlés