Tipp az almahámozáshoz: hámozzátok őket, amíg még melegek a sütés után. Ilyenkor szép hosszú szalagokat tudtok vágni a héjból, anélkül, hogy eltörnének. Amikor már kihűlt, a süthető gyurma elég rideggé válik a hámozáshoz. Persze szükségetek lesz egy friss pengére is a szép vágáshoz, de kérlek benneteket, próbáljátok meg nem levágni az ujjbegyeteket!
Bözse, ezek még az igaziaknál is igazibbak! :) A narancs fehér részét, nekiállnék leszedegetni :) A cseresznyét kérem!!! Most!!!
VálaszTörlésHát, Bözse! Ismét nem sikerült meghazudtolnod magad. Ne csodálkozz, ha most meg a mandarinjaidat látod viszont valamelyik gyümölcsös stand reklámjában... mondjuk a Sparban. :)
VálaszTörlésElképesztően jók a mandarinok! És a málnák! Meg persze a többi is :) Szerintem géntechnológiával kinemesítettél 1:12-es növénykéket, és arról szeded a gyümiket :) Eltaláltam?
VálaszTörlésKöszönöm! Igen Fanni, eltaláltad. Mikor idén megkapom érte a Nobel-díjat, csapunk egy hatalmas bulit!
VálaszTörlés