2015. szeptember 25., péntek

Kiállítás

Mi, valamivel több, mint tucatnyi magyar miniző megalapítottuk a Magyar Miniatűr Műhelyt (MMM) idén tavasszal. És tegnap este megnyitottuk az első kiállításunkat Budapesten, az Újpesti Polgár Centrumban. Itt a plakátunk, amin minden információ megtalálható a kiállítással kapcsolatban,


Nagyon sokat dolgoztunk ezért a kiállításért és rendkívül izgatottak voltunk a megnyitón. Jóval több látogató jelent meg, mint amire számítottunk, a hely zsúfolásig megtelt. Igaz többségük rokon és barát volt, de ez a megnyitó napján várható is volt. Reméljük az elkövetkező három hétben, amíg a kiállítás látogatható lesz, rengetegen érdeklődő eljön majd, gyerekek és felnőttek egyaránt.
Itt látható frappáns kis logónk,

Három új jelenetet készítettem az eseményre, sorrendben (ahogy a képek is következnek) a "Kamra", "Mediterrán hangulat" és "Nagymamám pogácsája". A régebben készült "Afrika-kutató íróasztala új dobozba került. Végül a "Füstös konyha" (http://azenpicivilagom.blogspot.hu/2011/01/fustos-konyha-dednagymamam-emlekere.html) is bekerült a válogatásba.


A következő alkalommal a többi résztvevő munkáiról is mutatok képeket, ígérem.

5 megjegyzés: