2010. augusztus 18., szerda

Ágyhoz kötve

A helyzet az, hogy tüdőgyulladásom van. Nem valami kellemes, szerencsére nincs lázam. Viszont egész héten pihenésre vagyok ítélve. Találjátok ki, hogy mivel ütöm agyon az időt! Úgyis tudjátok! Természetesen gyurmázok! Ez alkalommal a magyar konyhaművészet néhány jellegzetességét alkottam meg.
Hát persze, hogy először szalámit: egy rúd Pick és némi fokhagymás felvágott. A harmadik fotón pedig láthatjátok a világ legnagyobb szelet kenyerét!




Egyik kedvenc ételem a babgulyás. Az enyém általában olyan sűrű, hogy megáll benne a kanál, de az egész család így szeteri. Nem éppen levest, inkább száraz babot csináltam. A zsák természetesen nem babbal van tele, ennyire azért nem vagyok zizzent. A nem látható részeken vatta van.



Muszáj volt néhány édességet is felvenni a listámra: darázsfészek és meggyes rétes. Mindkettőt imádom, bár rétesből a répás a favoritom. Azt hiszem hamarosan az is meglesz!





A rengeteg új és a régi követőimnek is küldöm ezeket a rózsákat a kertemből! Érezzétek jól magatokat a blogomon!

7 megjegyzés:

  1. Először is jobbulást!

    Másodszor szerencsés vagy, mert van alibid, hogy egész nap minizhetsz.

    Harmadszor, minden a szokásos: extra szuper!
    Csak azt nem értem, hol találtál az épp most kisült, ínycsiklandozó meggyes rétesedhez óriás ujjat:))...

    Megint nagyot alkottál!

    VálaszTörlés
  2. Jobbulást!:)
    És nagyon ügyes vagy h ilyeneket tudsz csinálni én is kiszeretném probálni de egysszerüen nem tudom h kezdjek neki h hogy is kell.:)De te nagyon gyes vagy:) és sok sikert:)

    VálaszTörlés
  3. A rétesek a kedvenceim :)

    Jobbulást Neked, gyógyulj meg minél hamarabb!!!!!! :)

    VálaszTörlés
  4. A szalámi nagyon tetszik, de az összes többi dolog is, amit itt láttam a blogon. Elképesztő milyen részletességgel, milyen élethűen dolgozol.
    Gyógyulj meg minél előbb! :*

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm! :)Szép a rózsa!
    Nem semmi látni az ujjas képen,hogy tényleg milyen ici-pici kis csodákat készítesz! Persze mindig ott van a pénzérme viszonyítási alapnak,de így még megdöbbentőbb! :)

    VálaszTörlés
  6. Jobbulást!

    Igen, tényleg az ujjadhoz képest látszik csak igazán, milyen pici kis csodák ezek :-O És azokat a bolha méretű babszemeket Te meg tudtad festeni tarkababnak... hát megáll az eszem :D

    VálaszTörlés