2011. május 6., péntek

Nagymosás

Ezúttal semmiféle ételt nem készítettem, sőt, a fimo gyurmát is csak a mosószappan miatt vettem elő.Ez a kis mosó jelenet a kiállításra készült. Persze remélem, hogy később majd sikerül új gazdát találnom neki. A mosódézsát és egyéb eszközöket belehelyeztem egy régebbi művembe, a falusi tornácba. Ahogy látjátok, teljes napsütés van itt, szóval a kimosott ruhák pillanatok alatt megszáradnak majd.
Fölismeritek a régi eszközöket? Nos a padnak támasztva egy mángorló látható, amely a centrifuga őse, a padon pedig egy sulykolófa fekszik.
A kötélnél elég nehéz a gravitációt megjeleníteni, értsd nagyon nehéz elérni, hogy a padon túllógó rész lefelé lógjon és ne vízszintesen. Mivel most nem akartam hozzáragasztani a padhoz, egy trükköt használtam. Cérnát tekertem szorosan egy drótszál köré, amit aztán olyan formára tudok hajlítani, amilyenre csak akarok, ráadásul könnyű változtatni is. Valaki kérdezte, hogy mikor nyitom a Meska boltomat. Tudom, említettem, hogy hamarosan, de sajnos most mégsem tudom megvalósítani. egész egyszerűen nincs időm még egy boltot üzemeltetni és áruval feltölteni. Ez persze bármikor változhat, de erről mindenképpen szólok itt a blogomon. Viszont bárki nyugodtan kereshet az e-mail címemen, ha van valamilyen egyedi kérése, vagy akár kérdése. 

1 megjegyzés:

  1. Kedves Bözse !

    Ez is gyönyörű, mint minden általad készített apró dolog! Követőid táborát gyarapítottam és megindítottam a blogomat. Ha lesz időd és kedved, látogasd meg. Elég kezdetleges,de remélem fejlődő képes vagyok.
    Üdv:
    Anda

    VálaszTörlés