2011. augusztus 22., hétfő

Fehér Harmónia


Távol voltam a blogomtól pár napig (vagy hétig?), de most egy ajándékkal térek vissza. Végre elkészült a fehér jelenetem, és pontosan olyan, ahogy eredetileg elképzeltem. Talán ezért is tartott ilyen sokáig, mert nem voltam hajlandó semmiben eltérni a fejemben lévő képtől. Nehezen döntöttem el azt is, hogy végül milyen virág kerüljön a kancsóba. Gondoltam először  margarétára, majd pünkösdi rózsára, de végül fehér liliomokat készítettem, és egyáltalán nem bántam meg. még az egyik lányomat is belevarázsoltam a virágokba, a porzósálak ugyanis hajból készültek. Ez volt a legmegfelelőbb vékonyságú. A bakancsokkal is elég sokat bajlódtam, pontosabban a tervezéssel, mire kitaláltam, hogy miből készüljön. Végül a gyurmát választottam.  











5 megjegyzés:

  1. que bonita composición, que bien colocadas esas pinceladas de amarillo!!

    VálaszTörlés
  2. Fantasztikus! Nagyon szép minden!

    VálaszTörlés
  3. Szuper lett! Igazán művészetre emeled a minizést. Kedvencem a gyertyatartó! Miből készült? A kalitkát összeforrasztottad? Majd írj kicsit többet a technikákról,ha lehet kérni ilyet?

    VálaszTörlés
  4. Milyen meglepő, nekem is nagyon tetszik!:) Főleg a gyertyatartó! Nagyon szép, ízléses csendéletet állítottál össze, a tőled megszokott precizitással. Gratulálok, szuper:)))

    VálaszTörlés