2012. január 2., hétfő

Boldog Új Évet!

Újra itt vagyok, egy kisebb (vagy talán inkább nagyobb) szünet után. De meg tudom magyarázni! Először is nagy munkában voltam, amelynek képeit most be is mutatom nektek. Egy dolgozószoba, kissé eklektikus stílusban, tele csupa személyes emlékkel (nem saját), régi bútorokkal, különleges lámpákkal és rengeteg könyvvel. A szaxofon és az üvegajtó mögött lévő üvegek kivételével minden saját munka. Persze most is vannak kedvenceim, az oldalt álló régi bárszekrény és a rajta ülő kerámia galambok. Sajnos nem igazán sikerült lefényképeznem ( mert nem fért be a fejem és fényképezőgép együtt a szobába!), de a könyvszekrény sarok részében, középtájon van egy kicsi babaszoba is. Az itt lévő kicsi komód mindössze 8mm magas, az asztalon álló bögrék pedig színes kásagyöngyök.


Egyúttal szeretném megköszönni nektek, hogy az elmúlt évben ellátogattatok hozzám, és figyelemmel kísértétek a munkámat. Idén is rengeteg tervem van, maradjatok továbbra is velem!  Remélem, hogy hamarosan nem csak a szemetekkel, hanem a kezetekkel is követőkké váltok, és  évek múltával talán nálunk is kialakulhat egy kis miniatűr közösség. Többek között egy sorozatot is tervezek, amelyben régi mesterségeket mutatok majd be egy-egy kisebb jelenetben, például az asztalos, a pék, vagy a szabó műhelyét. És persze szeretném folytatni a kis csendéleteimet is, különböző témákban.


7 megjegyzés:

 1. Végre,végre ! Gondoltam, hogy ez a "nagy hallgatás" csak valami fenomenális munkát jelenthet. Csodálatos! Nem is tudom mit szeretek jobban! Persze még néhányszor újból meg kell néznem, hogy mindent észrevegyek. A hintaszék mögötti állólámpa a kedvencem, de a komód az egyszerűen utánozhatatlanul eredeti! (Az apró komód meg végképp :) 8 mm? :O Néha tarthatnál egy kis bemutató, hogy okulhassunk! :))
  Anda

  VálaszTörlés
 2. Hihetetlen, profi munka ez Bözse! Néha jó szünetet tartani az irkálásban és belemélyedni abba, amit szeretünk csinálni. Szuper lett!

  VálaszTörlés
 3. Ez eszméletlen!!!
  Nagyon jó lett. Minden elismerésem!

  VálaszTörlés
 4. Lélegzetelállító...gyönyörűség...
  Hát én nagy szeretettel látogatom a blogod...
  mert varázslatos, és egy gyerek-csodálkozást vált ki bennem minden munkád.

  VálaszTörlés
 5. Hát. . . az irígységtől alig találok szavakat,
  de csak gratulálni tudok !!! :)
  BÚÉK !

  VálaszTörlés
 6. Nagyon tetszenek a munkáid, ezért neked adom tovább a díjat amit kaptam! Blogomon megtalálod, add tovább! :) http://monessa1.blogspot.com/

  VálaszTörlés