2012. február 7., kedd

Cseresznye

Már rengeteg cseresznyét készítettem szárral és levéllel, gondoltam, hogy innen már csak egy picike lépés összeállítani egy cseresznyeágat. A dolog azonban sokkal nehezebb volt, mint gondoltam... Mindenesetre kész vagyok vele, és már csak 2-3 év, hogy legyen egy egész cseresznyefám!
6 megjegyzés:

 1. Mély tiszteletem türelmednek! Nagyon szép dolgokat készítesz! Édesek a cseresznyéid! :)

  VálaszTörlés
 2. Drága Bözse!

  Már idestova 8 éve figyelem az egész világon a minizők alkotásait, de amit te "művelsz", az túltesz akármelyik IGMA művész munkáján. Profi, profi, profi a szó legnemesebb értelmében. És ugye én nem csak fotón láttam őket!
  Lehetek a legnagyobb rajongód?

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm szépen! Lívia, belepirulok a szavaidba! És nagy megtiszteltetésnek tekintem...
  Ok, lehetsz!

  VálaszTörlés
 4. Están para comerselas , su aspecto es perfecto¡¡

  VálaszTörlés
 5. Csak tudnám, mikor van ennyi időd és türelmed ??!! (én már a harmincadiknál feladnám) A színek meg teljesen a valóságot adják. A faág fenomenális ! Meddig készült? Olyan gusztusos, ha megnő a fád, megyek hozzád szüretelni! :)

  VálaszTörlés
 6. Kedves Bözse! Gyakran nézem az alkotásaidat, gyönyörűek! Mióta rátaláltam a blogodra kb 1 éve, sikerült elolvasnom az első bejegyzéstől az írásaidat. Fantasztikusan találékony és kitartó vagy. Szeretnék egy díjat továbbítani neked amit nagyon megérdemelsz és remélem elfogadsz tőlem! Légyszíves nézd meg a blogomat! Persze, ha nincs kedved ebben a játékban részt venni akkor is visszatérő csodálód maradok! :o)

  VálaszTörlés