2012. április 27., péntek

Fekete szekrényke

Nagy megtiszteltetés ért nemrégiben, illetve nem is egy. Először is bemutatták a munkáimat a Manzárd Café oldalán: http://manzardcafe.blog.hu/2012/03/19/az_en_pici_vilagom_bodzas_erzsebet. Nagyon meglepődtem, hiszen nem tudtam a dologról, véletlenül találtam meg a bejegyzést. Köszönöm nekik!
Közben kaptam egy felkérést egy nyomtatásban megjelenő gasztromagazin részéről, hogy készítsek a nyári számukba néhány miniatűrt. Természetesen elfogadtam a felkérést, naná! Most gőzerővel dolgozom.
Ez csendélet már majdnem készen van, még néhány apróság hiányzik a szekrényről, egy üveg bor, egy tál cseresznye, néhány könyv és talán egy rózsafüzér a kereszt köré. Egyéb ötlet. Szeretném ezt a jelenetet a sötét árnyalatok köré szervezni, némi spanyolos beütéssel.


Ugyanakkor készülőben van egy kerti reggeli is, amelyhez ezt a mozaikberakásos asztalt gyártottam. A mozaikokhoz nagyon vékonyra nyújtott, majd kisütött gyurmalapokat vágtam föl apró darabokra. Nagyon hosszadalmas munka volt összerakni a mintázatot, de mindenképpen megérte az extra időt.

6 megjegyzés:

 1. Bözse, tiszta szívemből gratulálok ! Te mindenképpen megérdemled az elismerést! Remélem hamarosan tényleg elnyered a "MŰVÉSZ" fokozatot.
  Ez a mostani jelenet is már ebben a formájában festő ecsetjére kívánkozik. Még egyszer gratulálok!
  ANDA

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok Bözse! :)
  Igazán megérdemled az elismerést!
  Örülök, hogy egyre többen megismerik a munkáidat!
  <3

  VálaszTörlés
 3. Fantástico trabajo.

  Besos, Narán

  VálaszTörlés
 4. Ujabb remekmu!!
  Fiamnak mutattam es azt hitte eloszor hogy igazi butor,megjegyezte hogy " na latod mom ez az igazi fabol keszult szep butor"
  Aztan elajult amikor megmutattam a tobbi kis csodat.A cseresznyes talra azt mondta hogy " de ez nem miniatur ugye"?
  Hihetetlen mekkora muvesz vagy !! Csodallak erte es tisztelettel irigyellek amiert ennyi turelmed es legfokeppen tudasod van ehhez a gyonyoru munkahoz.

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm szépen! Ezek az elismerések mindig erőt adnak a további munkához.

  VálaszTörlés