2012. május 21., hétfő

Citromok


Múlt héten rájöttem, még soha nem készítettem citromot, pedig szinte minden gyümölccsel kísérleteztem már. Íme az első próbálkozás gyümölcsei. Egy árnyalatnyit sötétebb sárgára sikerültek, mint ahogyan terveztem, talán érettebb citromokat alkottam?


Egy internetes magazin közölt egy cikket a munkáimról. Itt olvasható:
Dupla öröm ez nekem. Egyrészt rendkívül büszkévé tesz, hogy a minijeimet ilyen nagyra értékelik, másrészt pedig ez egy újabb lehetőség, hogy a miniatűr világ szélesebb körben is ismertebbé válhasson. Ezúton is köszönet a szerkesztőségnek. 
Június elején jelenik meg a Fahéj magazin (ez kézzel fogható, nyomtatott formában), ahol szintén szerepelnek a "gyermekeim". 

3 megjegyzés:

  1. Ez is szép lett (mi mást is vártam?)
    Gratulálok a sikereidhez. Megérdemled.

    VálaszTörlés
  2. Remek cikk ! Gratulálok, nincs megállás a csúcs felé :) Érik az a művészi elismerés, mint a reklám szlogenje: "mert megérdemled"
    Írtam hozzászólást a cikkhez.
    Olyan szomorú, hogy mi magyarok fukarkodunk a dicséretben. Látom én is, hogy többen látogatják a blogomat, de megjegyzést nem ír senki.(Tisztelet a kivételnek:) A külföldiek nem szégyellnek kedveskedni, vagy elismerni.Nálad is az angol nyelvű blogodon mindig sokkal több elismerést kapsz.
    A citromok pedig olyan jók, hogy összefutott a nyál a számban...

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen! Anda, én is ugyanezt tapasztalom. De nem róhatom fel ezt senkinek, mert sajnos én sem vagyok nagy kommentelő. De próbálok ezen változtatni, ígérem!

    VálaszTörlés