2012. június 6., szerda

Publikáció

És íme! Megjelent a Fahéj magazin, és benne a drágaságaim. A magazin engedélyével bemutatom a rólam szóló oldalakat. A magazinról egyébként naprakész információkat kaphattok itt: http://www.facebook.com/fahejmagazin


Most nagyon nagyon büszke vagyok...

8 megjegyzés:

  1. Őszintén, szívből gratulálok! Megérdemelted, hogy írjanak Rólad és a munkáidról!:) Én is büszke vagyok, hogy ilyen tehetséges művészek élnek Magyarországon!

    VálaszTörlés
  2. Büszke is lehetsz! Nem csak most, hanem mindig, amikor egy kis csoda kerül ki a kezeid közül! Nagyon jók a képek ! Te készítetted, vagy a hivatásos fotósuk ? A lavina elindult :)
    Reméljük egyre többször foglalkoznak majd az alkotó emberekkel is itt kis országunkban.
    Nagyon nagyon gratulálok !!!

    VálaszTörlés
  3. Csatlakozom az előttem szólókhoz! Nagyszerű látni 10 év távlatából, ahogy alakul az álom... :) Bözse, jelen pillanatban te vagy köztünk a legaktívabb élharcosa a mini világ terjedésének hazánkban. Csak így tovább! Amúgy valószínűleg jövő hónapban találkozunk. ;)

    VálaszTörlés
  4. En azt hiszem ,hogy sokkal sokkal tobb elismerest erdemelsz es legyel is nagyonm buszke magadra mert nem semmi amit alkotsz.
    Kellene egy jo manager neked aki a vilagnak is megmutatna hogy milyen fantasztikus tehetseg vagy.
    Szivbol gratulalok

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen! Nem csak a mostani kommenteket, hanem az eddigi támogatásotokat is. Hogy meggyőztetek róla, nem vagyok teljesen őrült, vagy ha mégis, legalább elfogadtátok.
    Lívia, már alig várom a találkozást!

    VálaszTörlés
  6. Elképesztő.... lenyűgöző! Gratulálok! Élőben van lehetőség megcsodálni munkáidat?

    VálaszTörlés