2012. június 13., szerda

Szilvás kalács


Egész nap egy csodás szilvás kalács járt az eszemben, de persze a kertben még igencsak zöldek a szilvák. Szerencsére a fimo szilva egész évben "érik", szóval semmi sem akadályozhatott meg abban, hogy ezt a kis apróságot elkészítsem. Most persze csorog a nyálam!
A tányér átmérője 28mm.


6 megjegyzés:

  1. Hmmm, gyönyörűséges! Ilyet még nem is ettem... :)

    VálaszTörlés
  2. Elfelejtettem becsukni a szám. Fantasztikusan ügyes vagy.

    VálaszTörlés
  3. Hmmm... Most persze nekünk is csorog a nyálunk :)

    VálaszTörlés
  4. Muszáj volt visszajönni gyönyörködni. A tányér mintája is valami gyönyörűséges. Nem értek hozzá, de megkérdezem ezt is te festetted? A süti olyan mintha tényleg sült kalács lenne. Ezt egy különleges anyaggal éred el? El nem tudom képzelni. Csak ámúlok.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen! A tányért nem én festettem, bár nagyon örülnék, ha ilyet tudnék csinálni! Matricára nyomtattam a mintát. Ez hasonló a tetoválás matricához, vízben leázik a hátlapról és nagyon vékony, átlátszó anyag, ami száradáskor ráfeszül a felületre. A morzsás felületet egy tűvel készítem, a külső felülethez mosogatószivacsot használok. A többi pedig krétapor.

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen, hogy beavattál a készítés rejtelmeibe. Minden elismerésem azért mert ilyen sokrétű sok összetevővel dolgozol és alkotod meg a pici méretű, de ÓRIÁSI remekműveidet. Örömmel nézegetem őket. Remélem egyszer majd valahol illetékes helyen elismerik a tehetségedet és a nagyközönség is látni fogja.

    VálaszTörlés