2012. július 16., hétfő

Pék üzemmódban

Ma éppen úgy adódott, hogy csak kenyérféléket volt kedvem készíteni. Úgy megpakoltam a kosarat, hogy szerintem már egy árva croissant sem férne bele. De hát ebben az esetben a bőség egyáltalán nem elítélendő, ugye?




10 megjegyzés:

  1. Kürtőskalács!!!! Bözse, te fanatik vagy!

    VálaszTörlés
  2. Mintha eddig még nem derült volna ki...

    VálaszTörlés
  3. Még nem említettem, hogy fogyózom ? Ez bűntett ellenem... Ha valaminek nem tudok ellenállni, az a friss meleg, kívül ropogós kenyér. (no meg a krémes-habos sütemény :) ))

    VálaszTörlés
  4. Én már attól is hízok, ha csak rájuk nézek. Nem is tudom, hogy miért kínzom magam ilyenekkel?! Talán egy kicsit mazohista vagyok...

    VálaszTörlés
  5. Hihetetlen vagy... elképzelni sem tudom, hogyan készülnek ezek, de lehet, hogy jobb is. Varázslatos :)

    VálaszTörlés
  6. Igen, megint elvarázsoltál. Amikor csak rápillantottam az jutott eszembe, hogy éhes vagyok. Most meg, elfelejtettem még azt is a csodálattól. Gratulálok ismét remekeltél.

    VálaszTörlés
  7. Kedves Bözse! A kislányunknak szeretnénk karácsonyra babaházat, plusz bele mindenféle izgi dolgot csinálni. Így tévedtem ide. Lenyűgöz, amit csinálsz, fantasztikus minden!!! És még én hittem azt, hogy szeretek szöszölni... :))) Láttam, hogy van vmi lehetőség tőled vásárolni. Meg tudnád esetleg írni, hol, hogyan?? Hálásan köszönöm és csak további ilyen csodákat kívánnék, mint eddig is! Früh

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Frühling! Jelenleg nem foglalkozom eladással,de egyébként sem javasolnám a munkáimat egy "aktív" babaházba. Túlságosan sérülékenyek, nem viselnék a napi használatot. Viszont nagyon szívesen segítek tanácsokkal, illetve tudok mutatni helyeket, ahol viszonylag olcsón lehet beszerezni kellékeket babaházba. A blogom jobb oldali sávjában van az email címem, azon keresztül kényelmesebben beszélgethetünk. Bözse

      Törlés
  8. Kedves Bözse,
    gratulálok, ismét nagyon fantasztikus dolgokat műveltél!
    Tudom, hogy aprócska, de mégis hogy képzeljem el, ez az egész kosárnyi péksüti kb. mekkora? Már amikor a Ritának készült narancsokat a kezembe vettem, akkor is ott hüledeztem, hogy egy gombostűnyi gyümölcsöt hogy a csudába lehet készíteni ennyire élethűen...nagyon-nagyon ügyes vagy!
    Köszi, Mariann

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mariann! Köszönöm az elismerést. Ezek szerint van egy közös ismerősünk. A kosár, ami ebben a blogban szerepel pontosan 50x40mm.
      Bözse

      Törlés