2013. március 25., hétfő

Kenyerek


Az elmúlt pár hónapban készítettem egy csomó kenyeres kosarat, most egy kicsit nagyobb lélegzetű összeállítás született.





És a nagy hír....

Elküldtem néhány munkámat zsűrizésre az IGMA-hoz.

És akkor most egy kis magyarázat következik. Az IGMA talán a legnagyobb és legátfogóbb nemzetközi miniatűrista szervezet a világon, természetesen USA központtal. Egyszerű tag bárki lehet, akár gyűjtő, akár alkotó az illető, csak be kell fizetnie a tagsági díjat. Viszont Artisan illetve Fellow tagsághoz munkákat kell beküldeni, és elég kemény szempontoknak kell megfelelni. Én egyelőre csak Artisan lehetek (mármint ha sikerül), a Fellow státusz egy következő lépcsőfok. A csomagom már meg is érkezett. Milyen meglepő, hogy egy kisebb vagyon kifizetése után négy nap alatt futotta a távot, amit egyébként egy hónap alatt tesz meg még elsőbbségivel is. Úgy látszik sok pénzzel a vámosok is gyorsabban dolgoznak.
Nem mutatom meg a képeket a beküldött munkákról babonából (meg mert talán valami szabályba is ütközik), csak annyit árulok el, hogy a legnagyobb erősségeim utaztak ki: némi kenyérféle, gyümölcs, torta...
Szurkoljatok nekem, légy szíves! Május 3-4-én lesz a zsűrizés, addig szerintem simán növesztek egy gyomorfekélyt (egy újat). Szerintem életemben nem akartam még ennyire egy elismerést, talán még a diplomámat sem!
Ha sikerül, együtt ünnepelünk itt a blogon.

9 megjegyzés:

  1. Bözse, ha valóban objektív szempontok szerint megy a zsűrizés, akkor egészen biztos vagyok benne, hogy megkapod. Rengeteg IGMA artisan és fellow munkáját láttam már, és ezek alapján azt jósolom, hogy sima ügy lesz ;)Ha nem kapnád meg, rettentő nagyot csalódnék az IGMA-ban, és teljesen hitelét vesztené az egész.. Szóval nyugi, és drukkolok ezerrel!!!!

    VálaszTörlés
  2. Egeszen biztos vagyok benne hogy sikerulni fog hiszen valami oruletesen gyonyoru amiket keszitesz. En szoktam hazakuldeni kisebb csomagokat es bizony horribilis osszegeket kernek el a postan erte..Robin Hood egy szemermes rablo volt ezekhez kepest
    Drukkolok neked ezerrel es ne novessz ujabb fekelyt !!

    VálaszTörlés
  3. Az csak természetes, hogy szorítunk érted és a mini műveidért!
    Látom szépen haladsz a kitűzött célod felé!
    Apám mindig azt mondogatta, hogy nincs lehetetlenség, csak tehetetlenség. Ahogy én ismerlek, neked nincs lehetetlen !!!
    Sikerülni fog!!! ...és teljes mértékben egyet értek Fannival.

    VálaszTörlés
  4. Ha rajtam múlna az Artisan tagság már a tiéd lenne. Sőőőt! A Fellow is!
    Imádom nézegetni az alkotásaid, mert bámulatosak. Tudom mennyi idő, energia, tanulás, kreativitás (és még sorolhatnám) van a munkáidban. Ha valaki ezt nem értékeli, akkor mehet a levesbe! Punktum!
    Nagyon szorítok neked!

    VálaszTörlés
  5. De örülök Bözse! Szerintem nem kell aggónod! Én hiszek Benned és a tehetségedben! :)

    VálaszTörlés
  6. Kedves Bözse! A héten bukkantam rá az oldaladra és komoly harcot
    vívok magammal, hogy ne itt időzzek egész nap. Hát, csodálatos
    dolgokat csinálsz! Remélem, hogy így látja majd az a bizottság is.
    Megérdemelnéd!
    Judit

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm a biztatásokat! mint lesz eredmény - bízom benne, hogy jó fajta - azonnal közlöm veletek.

    VálaszTörlés
  8. Szia! Hát ha te nem kapod meg, akkor senkise! Én ma találtam a blogodra,de keresem az állam a földön még mindig. Még nem tudtam mindent megnézni, de a tornácos képre sokáig azt hittem, hogy itt laksz, és a saját tornácod. Sokadik nézésre láttam meg,hogy az is miniatűr. Aztán a szobát is láttam, a sütiket, kajákat... áááá le a kalappal!! Üdv. Gabi

    VálaszTörlés
  9. Csatlakozom, nagyon megérdemled az elismerést. De az izgulást teljes mértékben megértem, én is akartam már valamit sokkal jobban, mint anno a diplomámat. Nekem sikerült, Neked is fog! :) Drukkolunk!

    VálaszTörlés