2013. szeptember 3., kedd

Amikor kétszer sütök

Van néhány olyan mini, amelynél muszáj kétszer bekapcsolnom a sütőt. A csontos húsok határozottan ebbe a kategóriába esnek. A bordákat egy fahengeren sütöm ki, így rögtön elnyerik a kissé hajlított alakjukat is. A csirkeláb csontját egy darab drótra építem fel, majd sütés után pakolom föl rá a "húst". Ennél a módszernél nem kell amiatt aggódnom, hogy munka közben összenyomom a csontokat.





3 megjegyzés:

  1. Igaz, hogy vega vagyok, de azért... nyami. Még az illatát is érzem. :) Eszméletlen jók lettek az evőeszközök is. Gondolom ismét acélt kalapáltál, reszeltél.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem már nem lehet tökéletesebbet alkotni!

    VálaszTörlés
  3. Tetszenek a műveid (csak gyönyörködni járok ide), s inkább az ilyen technikai leírásokat kedvelem. Gondolom aki hasonlót szeretne készíteni azoknak is hasznos.
    Szerintem kérdd meg a párod, hogy építsen neked egy mini sütőt. Gyakorlatilag két egymásba rakott fémdoboz közte hőszigetelés, a "fűtőszál" pedig egy közönséges izzó lehet.

    VálaszTörlés