2013. október 7., hétfő

Csapongás

Be kell valljam, az elmúlt hetekben semmi rendszer nem volt a munkámban.  Csak szörföltem a neten, a stílusomnak megfelelő képeket kutattam, majd csináltam, ami csak megtetszett. Ily módon sosem válik unalmassá a dolog, azt hiszem. Legtöbbször maga az étel, amin megakad a szemem, de néha egy régi tálca, egy csorba tál, vagy egy különleges alakú vágódeszka, ami beindítja a képzeletemet. Természetesen tudatában vagyok a közelgő karácsonynak, szóval a következő hónapokban egy csomó mézeskalácsot és egyéb karácsonyi holmit fogok készíteni, de a mostani képek a csapongásomról szólnak.


5 megjegyzés:

 1. Ej, az a söröskrigli! Előkerült a korábban elröppent villa is? :) A kekszes doboz alatt a tálcát miből csináltad? További jó csapongást! ;)

  VálaszTörlés
 2. Biztos, hogy ezek nem igaziak? :)

  VálaszTörlés
 3. Azok a kekszek pont olyanok, mintha kiszúróval készültek volna, pedig biztos vagyok benne, hogy szabadkézi munka. A sörös kupa fenomenális!

  VálaszTörlés
 4. Bözse, napok óta nincsenek meg a követőim és a navbar sem, csak a google oldaláról tudok belépni a blogom szerkesztő menüjébe. Nálad mi a helyzet? Köszi.

  VálaszTörlés
 5. Gran trabajo!! Es todo fantastico!!!

  VálaszTörlés