2010. május 18., kedd

Munka a SZOBÁBAN!

Végre sikerült kitalálnom, mivel fogom helyettesíteni az üveget. Eszembe jutott, hogy a gardróbban cd tokok százait őrizzük, legtöbbjét üresen, mivel használhatóbbnak tartjuk a lapozgatós tartókat. Tudtam, hogy egyszer még jók lesznek valamire! Kiválasztottam a legkevésbé karcosakat, és méretre vágtam őket fűrésszel. Így már helyükre kerülhettek az ablakok. Még némi vakolás és glettelés hátravan, ugyanis szépen átsüt a nap a keretek körül!
A hátsó fal középső részére tapéta került. Ahogy kell: 60 cm-es csíkokra vágva, alul már pöndörödik és koszos is! Ez pont beleillik az elképzeléseimbe: egy budapesti bérház lepukkant állapotban, de pazar kilátással!
A függönyök is helyükre kerültek! Mivel elég kicsi vagyok (mindösszesen 156 cm!), kénytelen voltam egy létrát is igénybe venni. Nem átallottam szakadó esőben kiszaladni a kertbe, hogy tanulmányozzam a saját létránkat! Miniatűr ügyben megátalkodott vagyok! De így legalább sikerült lemásolnom a legfontosabb ismérveit: régi, kopott, itt-ott rozsdás és festékfoltos. Mert én így szeretem!
A karnishoz lopnom kellett a lányaim gyöngyös dobozából, megint. Bocsi lányok!






2 megjegyzés:

  1. So perfect. I can hardly see that it's miniature.

    Greetings, Roelie

    VálaszTörlés
  2. Parece una situacion real, es una maravilla lo que has conseguido
    besitos ascension

    VálaszTörlés