2010. augusztus 17., kedd

Események

Ebben a posztban a tegnapi nap eseményeit mutatom be, amelyek akkorát lódítottak az önbizalmamon, ami már szinte ijesztő!
Először is csatlakoztam a Kézművesek Találkozóhelyéhez (http://kezmuvesektalalkozohelye.blogspot.com/), csak hogy népszerűsítsem ezt a Magyarországon egyelőre gyerekcipőben járó hobbit (meg persze magamat is).


Ezzel a tegnapi nap folyamán legalább 25%-kal növekedett a követőim száma, és ami a legfontosabb, mindegyikük kis hazánk lakója! Annyira örülök nektek! Próbálom folyamatosan meglátogatni mindenki blogját, de hirtelen olyan sokan lettetek, hogy ez időbe telik. Ennyi kreatív ember, akiknek a munkái egytől egyik csodálatosak! De nem lenne tisztességes tőlem, ha nem közölnék itt egy nagyon fontos figyelmeztetést:

Az oldalon lévő minik nézegetése súlyos és visszafordíthatatlan függőséget okozhat, ami különböző alapanyagok vásárlásában, kukaguberálásban és a családtagok szerint kóros mütyürgyártásban nyilvánul meg. Ezért a miniatűrök figyelése csak saját felelősségre ajánlott!


Ezt muszáj volt leírnom, különben nem lenne nyugodt a lelkiismeretem. Én vagyok az élő példa a dolog veszélyességére, hiszen amióta elkezdtem, nem telt el úgy nap, hogy ne foglalkoztam volna minizéssel.
Szóval nagyon hálás vagyok a Kézművesek Találkozóhelyének, amiért a bemutatkozás lehetőségét megadta nekem. Köszönöm szépen!

Kaptam egy Kreatív Blogger díjat Béres-Deák Diánától (http://diusbd.blogspot.com/), amit nagyon szépen köszönök. Még magát a díjat nem teszem ide, ugyanis léteznek vele járó kötelezettségek, amelyeknek előtte eleget kell tennem. Megtiszteltetés, hogy ennek a díjnak a tulajdonosa lehetek!

És végül, de nem utolsorban, jelentkeztem egy játékrahttp://mindentagyurmarol.blogspot.com/ oldalon.


Ide süthető gyurmás dolgokkal lehet nevezni, egy munkával az elsők közül, és egy kedvenccel. Én a következőket választottam:



Kissé fura lesz megannyi gyurmából készült ékszer között, de sebaj! Most olyan, mintha népszerűsítési kampányba kezdtem volna. Úgy gondolom ezek jó előjelnek számítanak az Etsy és a Meska előtt. Már csak két hét...

Sűrű nap volt, igaz?

7 megjegyzés:

  1. Láttalak és annyira örülök neked, gratulálok!!

    És be is kerültél a keresési kategóriák között az egyébbe:) Hát egyenlőre meg is kell elégednie ezzel egy miniatűr készítőnek:) De nemsokára...

    Mikor a figyelmeztetésed elkezdtem olvasni, azt hittem valami komoly dolog lesz, de végül nagyon jót nevettem:)))

    VálaszTörlés
  2. Jesszusom! Elképesztően ügyes vagy, az állam úgy leesett, hogy azóta sem találom! Gratulálok a munkáidhoz, rettenetesen irigylem a kézügyességedet! Sok sikert kívánok! :)

    VálaszTörlés
  3. Én is gratulálok a sűrű naphoz!:-)))) Mindig is csodáltam azokat az embereket akik ennyire aprólékos munkát adnak ki a kezükből. Le a kalappal!:-)))

    VálaszTörlés
  4. A Kézművesek találkozóhelyén láttalak meg,és amikor megnéztem itt a munkáidat..ez hihetetlen! Talán valami tündér vagy,aki a pálcájával lekicsinyíti a tárgyakat? :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat!

    VálaszTörlés
  6. Nem lesz fura a Te munkáidat látni a játékban! Azt gondolom, hogy csak tanulhatunk Tőled! De a Te munkáidból is bármikor lehetnek ékszerek! :)
    A Meskán pedig egyértelműen ott a helyed! :)

    VálaszTörlés
  7. Ez fantasztikus! Milyen picike zöldségek? Hát ezeket nézegetvén tátva maradt a szám. :))))))

    VálaszTörlés