2010. augusztus 11., szerda

Rózsaszín ajándék

Ezeket a miniket Anikónak készítettem, aki az első olyan magyar követőm, aki foglalkozik is ezzel a hobbival. Anikónak van egy saját készítésű rokokó babája, Rosalie, aki természetesen él-hal a rózsaszín holmikért. Érdekes volt számomra belépni ebbe a rózsaszín világba, hisz tudvalevőleg én inkább a puritánabb stílusban mozgok otthonosan, de igazán élveztem kicsit "színesebben" dolgozni. Remélem, hogy Anikó és Rosalie is elégedett az eredménnyel. Mivel már megkapták a csomagot, nem rontom el a meglepetést, ha közlök egy képet az ajándékokról.

5 megjegyzés:

  1. Nagyon jól sikerült a fotó!
    Még egyszer köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  2. Most látom csak, milyen érdekes, hogy egymás tudta nélkül, majdnem ugyanolyan elrendezésben fotóztuk le a miniket!

    Ez vagy ösztönösen így helyes, vagy nagyon egyre jár az agyunk:)))

    Mindenesetre nagyon vicces:)

    VálaszTörlés
  3. Kedves Bözse! Úgy látom bármihez nyúlsz az arannyá válik a kezedben. Mindegy a stílus. Továbbra is maradok hű rajongód!
    Anikó, rád pedigy irígy irígy irígy! :o)
    Komolyabbra fordítva, szerintem Rosalie nagyon elégedett lehet!
    Nézzetek be majd az angolnyelvű blogomra estefelé, mert most oda kerül fel egy kis újdonság, mert meglepi lesz a páromnak, és ott biztos nem nézi.

    VálaszTörlés
  4. Oksi!

    Ugye milyen szééépek! Megérte, még ha soha többet nem is kever ki rózsaszín gyurmát a Bözse:)

    VálaszTörlés
  5. Zsuzsa, nincs okod irigynek lenned (legalábbis már nem sokáig), hiszen neked is készül hamarosan egy kis csomag. De sokat segítenél, ha adnál némi támpontot. Esetleg némi meglepi a tündéreidnek? Hah! Most magammal tolok ki éppen, egy újabb testhezálló téma! De szerintem imádni fogom! Szeretem a kihívásokat!

    VálaszTörlés