2010. szeptember 8., szerda

Tökök

Amikor az interneten kutattam tökök után, a hagyományos sütőtökök mellett rengeteg dísztököt is találtam a legkülönbözőbb őszi színekben pompázva. Annyira szépek, hoyg muszáj volt néhányat lekicsinyítenem, és szerintem még korántsem hagytam abba a dolgot. Ahogy kinézek az ablakon, amúgy sincs olyan kirándulós-kertészkedős idő, szóval csak a benti munkák jöhetnek szóba.



6 megjegyzés:

  1. Mindig nézem a képeidet... tegnap voltam hobbiboltban hosszasan nézegettem a süthető gyurmákat... még bátorságot gyűjtök :) de egyszer kipróbálom!!! 100%

    VálaszTörlés
  2. Szuperek lettek!!
    Ezzel visszavonhatatlanul beköszöntött az ősz...

    VálaszTörlés
  3. Hogy miket ki nem tudsz találni? Azok a mikro-banánok meg körték, most meg ez...
    Valahol nekem is van itthon egy kis süthető gyurma, gombnak szántam, de ha sok ilyesmit csinálsz még, akkor a végén ragályos lesz.

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok az első eladásodhoz. Tuti hogy sok követi még. A Meskára mivel készülsz?

    Hihetetlen jók a banánok és a tökök is. Attól hogy nem írtam nézlek ám azért, de mostanában arra sem tudom rávenni magam hogykommentet írjak. Eléggé el vagyok kenődve, mert nem megy az ovis beszoktatás, és így a délutánok is nyűgösek, este meg örülök hogy alszanak és nem merek még gépelni sem. Ráadásul meg is fáztunk.

    Na remélem hogy hamarosan azért én is tudok mgint alkotni kicsit, mert már hiányzik, de most nincs hozzá sem hangulat, sem energia. Így csak titeket nézlek és ámulok.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm! Zsuzsa, sajnálom, hogy nem vagy jó hangulatban, remélem, hamarosan ez elmúlik!

    VálaszTörlés
  6. Kedves Erzsébet, illetve Bözse!
    Az este akadtam rá a blogodra, szét is néztem a "házad táján", sokáig időztem Nálad.
    ILYEN NINCS.........
    Ma visszatértem, hát ez igaz, nem álmodtam......
    Hát ezek a gondolataim...ilyent én még nem láttam, illetve ha láttam is...de nem, nem láttam.
    Na, a hűűűűű meg haáááá, ájuldozáson ha sikerül átvergődnöm akkor sem mondhatom, hogy gratulálok, mert ez egy olyan szürke kis szó, olyan iciri-piciri...

    VálaszTörlés