2010. november 12., péntek

Lakomázzunk!

Amikor említést tettem a kalóriadúsabb ételekről a múltkor, nem csak a süteményekre gondoltam! Ez a pici malacka már régóta árválkodik az asztalomon magányosan. Ma végre erőt vettem magamon és elkészítettem a fatálat alá, és kidekoráltam zöldségekkel és gyümölcsökkel. Érdekes, hogy habár gyerekkoromban a család tartott mindig disznót (kismalacaink is voltak rendszeresen), soha nem ettem malacot. Valahogy nem vitt rá bennünket a lélek, hogy azokat a kis rózsaszín, pelyhes állatkákat leöljük. Bezzeg a nagyokat...!
Szóval íme életem első sült malaca, de ebből sem fogok enni!




És persze került egy újabb torta is az asztalra! Ezúttal egy fekete erdő torta, szabadon értelmezve... Most csináltam egy papírcsipkét is alá. Nem túl bonyolult minta, de többre nem volt energiám.



3 megjegyzés:

  1. Húúúú, ez aztán nem semmi! Fantasztikus! Néztem a malac mellett a borsót, kb 1mm-s lehet!

    VálaszTörlés
  2. Ez kell a népnek szilveszterkor! Nem az élő, visítozó malackák. :) Nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  3. Hát Bözse...le a kalappal...ismét!

    Imádom!!!

    VálaszTörlés