2011. június 24., péntek

Hústermékek

A múlt héten kaptam egy különleges megrendelést. Hústermékeket kértek tőlem, szalámit, kolbászt és hasonlókat, méghozzá régi stílusban. A megrendelő ezen kívül minden részletet rám bízott, szabad kezet kaptam. Álmaim megrendelője! Hát ezt hoztam össze. Ma elküldtem a képeket a megbízómnak is, remélem, hogy elégedett lesz a jelenettel.






Az alsó fatábla mérete 80 x 50mm.

3 megjegyzés:

  1. Szerettem volna egy babaházat, bár két fiam van, de sebaj. Kutakodtam gugliban, milyen lehetőségeim vannak. Így találtam a miniatűr világra, s így találtam Rád. Ennek cca egy hete, amit a blogod végigolvasásával töltöttem. Most jutottam el a jelenig. Egy hete miniatűrökkel ébredek és fekszem, éjjel velük álmodom, nappal a valós világot is miniatűrként szemlélem. Köszönöm:)
    Könyvíráson is gondolkozol, ugye? Engem érdekelnének a technikák, s biztos vagyok benne, hogy másokat is.
    Jövök még! :)

    VálaszTörlés
  2. Még az illatát is érzem ...pedig nem vagyok nagy húsevő...
    Nem tudom írtam-e, hogy csak ámulok-bámulok :))))

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen! Ilda, üdvözöllek a világomban! Én is hasonlóan élek másfél éve. Szintén miniatűrökkel fekszem és ébredek, a következő munkámon elmélkedek mosogatás, fűnyírás és söprögetés közben. A családom már megszokta...
    Nem mondom, hogy nem gondoltam könyvírásra, de ehhez még sokkal több embert kell "megtérítenem" Magyarországon. De talán két év múlva már szóba kerülhet. Addig is marad a blogolás.

    VálaszTörlés