2010. szeptember 14., kedd

A tornác

Szegény tornácomat az utóbbi időben eléggé elhanyagoltam, de azért itt is történnek dolgok. Pár héttel ezelőtt készítettem ezeket a "munkaközi" fotókat, aztán megfeledkeztem róluk. Most itt az alkalom, hogy közzétegyem őket. Még rengeteg a tennivaló, de azért jó látni egészében és berendezve a már meglévő holmikkal.






Most éppen szüreti dolgokkal vagyok elfoglalva. Már készítettem egy puttonyt tele szőlővel és egy hagyományos szőlőprést. Terveim között szerepel még demizson, boroshordó, dézsák, szüreti asztal és egyebek. Néha az az érzésem, hogy nem elég hosszú egy nap. Van, hogy egyszerre szeretnék egy csomó dolgot csinálni, de egyszerűen nem tudom legyőzni a fizika törvényeit! Bosszantó...






A puttony már el is kelt! Hiába, a magyar szőlőnek nincs párja!

6 megjegyzés:

  1. Annyira hihetetlen vagy! Minden munkád olyan gyönyörű. Nem tudok betelni velük... Minden elismerésem és tiszteletem a Tied!
    Sok szeretettel gondolok Rád,
    Susu

    VálaszTörlés
  2. ...áááá, meg is vették a puttonyt...erről lemaradtam:)

    Felteszel valamit az etsy-re és pár óra múlva megveszik...hmmm...

    Nagyon örülök a sikerednek!!!

    Most néztem, hogy ez volt a tizedik! Wow!
    Gratula!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen! Én is meglepődtem. Nem gondoltam volna, hogy valaki majd tényleg megveszi a munkáimat. A család is csak elnézően mosolygott, mikor megnyitottam a boltot. Most már más okból mosolyognak!

    VálaszTörlés
  4. Elképesztő ez a tornác. Alig hiszem el, hogy mini :))
    És a puttyon is fantasztikus, nem csoda, hogy elkelt!

    VálaszTörlés
  5. Hihetetlen dolgokat csinálsz!! Annyira örülök, hogy idetaláltam, mert bámulatosak ezek a pici dolgok és csak gyönyörködök bennük:)

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok! Megint gyönyörűségeket alkottál. A család meg csak mosolyogjon a 100. eladásnál is.

    VálaszTörlés