2011. február 2., szerda

Levelek

Egészen idáig mindig megpróbáltam a gyümölcsök és zöldségek leveleit gyurmából megalkotni, de nem igazán tetszett az eredmény. Ezek a levelek többnyire olyan műanyagszerűek voltak. Persze biztosan a technikám sem volt valami tökéletes. Különösen a paradicsom csészelevelei miatt voltam morcos! Még ha sikerült is elég filigránra csinálni őket, sütés után annyira érzékenyek voltak, hogy többnyire szép lassan letöredeztek. Végül pár nappal ezelőtt megpróbáltam papírból leveleket fabrikálni és az eredmény engem is meglepett.
Most persze minden gyümölcs- és zöldségkosaramat levéllel is kiegészítem. A fügefaágra különösen büszke vagyok, bár a festésén még lenne mit javítanom!




Nagyon sok új követőm van, akiket még nem üdvözöltem! Nagyon örülök nektek, remélem továbbra is velem és a minikkel maradtok!

6 megjegyzés:

  1. Drága Erzsike, én a csodálóid táborát vezetem...:))
    Ha elfáradok, jövök hozzád feltöltődni. Hát ezt köszönöm Neked.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szívesen! Ettól a megjegyzéstől pedig én töltődöm fel legalább egy hétre! Ezt pedig én köszönöm!

    VálaszTörlés
  3. Hmm, azt tudtam, hogy ilyen célre jó anyag a papír, de eszembe nem jutott volna kombinálni a gyurmával. Szuperek lettek, főleg a füge és a paradicsom tetszik :)

    VálaszTörlés
  4. This is cute!! so tiny!!
    Hugs,
    Magda

    VálaszTörlés
  5. Ez egy igazán kreatív oldal! Örülök, hogy ide tévedtem! Szerintem ezután ezt rendszeresen megteszem!
    A blogomba játékot hirdettem! Ha van kedved, gyere!
    Várok mindenkit nagy nagy szeretettel!

    VálaszTörlés
  6. Seus trabalhos são maravilhosos!! adorei o forno com os pães , lembrou minha infancia e o local onde minha madre fazia os pães,adoraria conhecer seus trabalhos mais de perto,sou sua admiradora e venho sempre visitar seu blog....parabéns...bjs do Brasil

    VálaszTörlés