2011. március 28., hétfő

A bemutató

Mint azt tudjátok, most hétvégén volt a bemutatóm a Hobbyművész nyílt napján, ahová a partnercégeket hívták meg. Nagyszerűen sikerült a szombati nap! Rengeteg kedves emberrel ismerkedtem meg, akik lelkesen nézegették a munkáimat. Azt hiszem sohasem lehet megunni azt a gyermekies rácsodálkozást, amivel az emberek többsége reagál a miniatűr dolgokra. Ahogy fölismerik az újabb és újabb dolgokat a jeleneteken belül, a már csak régi emlékekben létező sparherdtől kezdve a sült liba mellett megbúvó citromkarikákig. Minden percét élveztem. Eredeti terveim szerint vasárnap is visszatértem volna, de nem fogjátok elhinni, hogy mi történt... Nos, hogy finoman fogalmazzak, vasárnap hajnalban folyadékot vesztettem az összes módon, amit csak el tudtok képzelni. Az egész napot az ágyban és a fürdőszobában töltöttem. Szörnyen dühös és elkeseredett voltam a "tökéletes" időzítés miatt! Ilyen is csak velem történhet...
Mindent összevetve akkor is pozitív jelzőt kap a hétvége, a rossz befejezés ellenére!
Készítettem néhány fotót az asztalomról. Íme az elmúlt három hét termése. Felfoghatatlan, hogy tulajdonképpen milyen kis helyen elfér!





5 megjegyzés:

  1. Fantasztikus minden! Szuper ügyes vagy! És jobbulást!

    VálaszTörlés
  2. Drága Bözse!
    Gratulálok a bemutatóhoz, egy morzsányit kezdem érezni, hogy mi a felhajtóerő egy része benned.
    S talán a "folyam" is azért indult el, mert túlcsordult a feszültség benned... amin nem csodálkozok...
    Valami eszméletlenül szépet alkotsz, nem győzöm mondikálni :))

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen! Először én is azt hittem, hogy az izgalom hozta ki belőlem az egészet, de délre a középső lányom is csatlakozott a gyötrelmeimhez, szóval mégis inkább valami jó kis tavaszi vírus lesz.

    VálaszTörlés
  4. Nagy gratuláció Bözse! Örülök, hogy összességében pozitív élményekkel gazdagodtál! Remélem már jobban vagy te is és a leánykád is! :)

    VálaszTörlés
  5. Hát igen, aki miniatűröket készít, annak kis helyen elfér a munkája :) A rácsodálkozás viszont annál nagyobb. Szívesen megnézném én is egyszer élőben őket...

    VálaszTörlés